Wie ben ik

Ik ben Veronique Vangompel. In 2008 rondde ik mijn opleiding klinische psychologie af aan de KULeuven. In 2013 sloot ik me aan bij Tumi Therapeutics, multidisciplinair expertisecentrum voor de diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en medisch onverklaarde lichamelijke klachten. Hier werk ik als zelfstandig psycholoog, voornamelijk met volwassenen met chronisch vermoeidheidsklachten, pijnklachten, burn-out, ongewenste gewoontes (trichotillomanie, skin picking), obsessief-compulsieve klachten en ADHD (Meer info).

Ik ben opgegroeid met paarden. Oorspronkelijk ben ik geschoold in de klassieke rijkunst, maar de voorbije jaren volgde ik ook opleidingen rond g-paardrijden en coaching. Ik behaalde in 2014 het getuigschrift van Equicoach®. Ik probeer zo natuurlijk mogelijk om te gaan met mijn paarden. Daarom volgde ik les in het natuurlijk bekappen, zoek ik naar natuurlijke huisvesting, experimenteer ik met horsemanship,…. In mijn vrije tijd geef ik paardrijles aan kinderen met een beperking in Hamont (Meer info).

Ik ben officieel erkend als psycholoog (Psychologencommissie, Erkenningsnummer: 852109258) en ben lid van verschillende verenigingen (VVKP, VVNP, BFP, PsyKNL,  Meer info).